χορος02.jpg

“Παρατήρησε ένα bamboo για δέκα χρόνια.

Γίνε bamboo!

Μετά ξέχασε τα όλα και ζωγράφισε”.

Συνθετικός πέρα από την Συνθετική

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984.

 

Οι πρώτες μου σπουδές ήταν στην ζωγραφική στο πανεπιστήμιο Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2009 και από τότε ζωγραφίζω και εκθέτω μέχρι και σήμερα. 

 

Εκείνα τα χρόνια παρακολουθούσα τακτικά φιλοσοφία στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών με τον καθηγητή Γεράσιμο Βώκο όπου ήταν η πρώτη μου βαθειά επαφή με την έννοια της φιλοσοφίας και η πρώτη μου εισαγωγή στον Φρόυντ, την ψυχαναλυτική θεωρία και την διαδικασία της ψυχοθεραπείας.

 

Έχω ζήσει ένα χρόνο στην Ινδονησία, έχω κάνει δυο μεγάλα ταξίδια στην Κίνα και έζησα μερικούς μήνες στην Μαδρίτη. Τα αναφέρω όχι ως ταξίδια αναψυχής, αλλά προσωπικής αναζήτησης.

 

Από το 2010 ζω σταθερά στην Αθήνα. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία στο Athens Synthetic Center το 2017. Συνεχίζω να εκπαιδεύομαι στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία ενώ εργάζομαι ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. 

 

Η ψυχοθεραπεία και η ζωγραφική έχουν γίνει δύο αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής μου. Τα αγαπώ και το ένα τροφοδοτεί το άλλο. 

003.jpg